Inloggen

OVER ONS

Ieder project bijzonder

Over ons

Satink heeft zich in dertig jaar ontwikkeld tot een expert in het restaureren, repareren en onderhouden van klassieke auto’s. Auto’s, van oldtimers tot youngtimers, krijgen de zorg en aandacht van gemotiveerde vakmensen die alle aspecten van dit bijzondere ambacht beheersen. Samen met hun ervaring en kennis staat Satink garant voor een optimaal resultaat.  Mede daarom wordt Satink Classic Car Creation hoog aangeschreven. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Aandacht, toewijding en een eindresultaat dat voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever vormen de basis van ieder project.

Autorestauratie met oog voor emotie en historie

ONZE VAKMENSEN

Bij Satink werken alleen vakmensen aan de auto’s. Specialisten die ieder een taak hebben binnen het totale project. Van plaatwerkers en draaiers tot monteurs die in teamverband of afzonderlijk de restauratie of reparatie uitvoeren.

We zijn trots op dit team, want ze vormen de kern van Satink Classic Car Creation. Daarom stellen wij ze ook graag aan u voor:

Bertus: “Sinds ruim een jaar ben ik werkzaam bij Satink Restauraties. Het is een kleinschalig, gemoedelijk bedrijf met fijne collega’s, waarin iedereen ontspannen met elkaar werkt. Het mooie van het vak is om oude auto’s te restaureren en deze in een zo origineel mogelijke staat te herstellen. Mede door het vakmanschap van het bedrijf is dit mogelijk. Door de verschillende expertises van de medewerkers slagen we erin om een mooi eindresultaat te behalen, waar we met elkaar trots op zijn. Omdat het heel gespecialiseerd werk is, ben ik persoonlijk erg blij dat ik nog veel kan leren van met name Jan Satink, maar ook van Peter en de andere collega’s.”

Jelte: “Waarom ik bij Satink Restauraties werk? De technieken die voorkomen bij het vak autorestauratie kunnen mij ontzettend boeien. Nieuwe draadboom maken, de bekleding van een cabriodak vervangen of een motorblok weer uit losse onderdelen opbouwen? De variatie van werkzaamheden maakt het wel zo leuk. Aangezien alle werkzaamheden voorkomen, staan we dikwijls voor een uitdaging die we, na wat zoekwerk en proberen, toch meestal met succes volbrengen. Het leuke is dat we improviseren als er niets meer te verkrijgen is. Er wordt materiaal gekocht, met draaien en frezen gaat er iets nieuws gemaakt worden en werkt het dan naar behoren, dan kan de voldoening niet groter zijn. Als de klant dan ook nog een berichtje stuurt vanuit de Alpen dat z’n auto heerlijk rijdt… Daar doe je het dan voor!”

Herma:“Ik ben sinds 1 juni 2016 in dienst bij Satink Restauraties. Mijn werk bestaat uit alle voorkomende administratieve werkzaamheden en dat bevalt mij heel goed. De sfeer onder de collega’s is prettig en ontspannen en het contact met klanten en leveranciers is vriendelijk. Ook de gezellige etentjes of uitjes dragen bij aan de onderlinge band. Dat maakt het werken plezierig.”

Jeroen:“Na 10 jaar aan voornamelijk Porsche 911’s van alle leeftijden te hebben gewerkt, is dit weer eens heel wat anders. Ik kan hier weer een hoop nieuwe dingen leren. Voor mijn gevoel zijn de mooiste kanten van dit bedrijf de gemoedelijke en persoonlijke omgang onderling tussen collega’s – maar zeker ook naar klanten toe – en de ‘can do’ mentaliteit. Ik merk dat dit bedrijf maar weinig te gek is. Ik vind het erg leuk om in teamverband onze fantasie te laten gaan over alle mogelijke technieken die we kunnen toepassen in een restauratie, om dan vervolgens net zo lang te blijven brainstormen tot we een passende technische oplossing hebben gevonden, die aan alle gewenste criteria voldoet. Om dit dan vervolgens ook zoveel mogelijk onder eigen dak te realiseren; dat ben ik zelf maar weinig tegengekomen in mijn 18-jarige carrière als technicus. Ik zie de toekomst positief tegemoet voor Satink Restauraties en hoop hier een bijdrage aan te leveren.”

Peter: “Het geeft mij veel voldoening om met dit fijne team te kunnen werken. Herma, die de hele administratie verzorgt met allerhande werkzaamheden eromheen en die ons ook regelmatig lekkere hapjes voorschotelt. Bertus, die plaatwerk van zeer hoge kwaliteit maakt en beschikt over een onuitputtelijke bron van humor. Jelte, die dankzij zijn megabron aan technische kennis ingewikkelde restauratie- en reparatieproblemen weet op te lossen en met wie ik graag mag sparren. En Jeroen, onze jongste telg binnen het bedrijf, die heel veel weet van de toepassing van moderne technieken in onze klassiekers.”

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu