Inloggen

CARROSSERIE

Uiterlijke schoonheid, innerlijke kracht

Carrosseriewerk

De carrosserie van een klassieke wagen is niet alleen het meeste kenmerkende, maar ook het meest kwetsbaar. Chassis, panelen en deuren verdienen aandacht. Satink Classic Car Creations beschikt over de mensen, gereedschappen en apparatuur om alle carrosseriedelen in eigen huis te produceren en slechte delen te vervangen.

NIEUWE TECHNOLOGIE VOOR KLASSIEKE CAROSSERIE

Beschermd gevoel

Roest is een grote vijand van oldtimers. Zeker in ons klimaat. Satink Classic Car Restaurations heeft al dertig jaar ervaring met het verwijderen, maar vooral beschermen van de carrosserie van uw klassieke wagen. Dat begint altijd bij de basis. De roest wordt door de delen te stralen verwijderd en vervolgens behandeld met een speciale epoxy primer. Deze zogenaamde etsende primer bijt zich als het ware in het metaal, waardoor een duurzame beschermlaag wordt gevormd. Vervolgens worden de delen geplamuurd of voorzien van bodysuits. Zo krijgt roest geen vat meer op de oldtimer. Een beschermd gevoel!

Wilt u een advies over roestvorming of delen waar het plaatmateriaal is verdwenen? Neem contact met ons op voor een vakkundig advies en een beschermd gevoel.   

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu