Inloggen

INTERIEUR

Kleuren, stoffen, uitvoeringen

INTERIEUR

Bij een volledig restauratieproject hoort ook de zorg voor het interieur. Waar mogelijk worden de originele instrumenten en onderdelen gebruikt. En in veel gevallen wordt ook gekozen voor een nieuwe bekleding van het interieur. Natuurlijk inclusief de stoelen, waarvoor wij samenwerken met partners, die onze visie en kwaliteit delen.

Restauratie tot in detail

VOLOP KEUZE UIT MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Uw auto is pas volledig in oude glorie hersteld als ook het interieur is gerenoveerd. Daarin zijn vele varianten. Als purist wilt u wellicht dat alles in oorspronkelijke staat wordt hersteld. Daarin kunnen wij, in samenwerking met specialisten, voorzien. Maar misschien is een restauratie ook een goed moment om te kiezen voor andere kleuren, stoffen en uitvoeringen. We adviseren u graag en volledig over de mogelijkheden. Ook de autostoelen verdienen bij een restauratie aandacht. Aanpassingen zijn dan mogelijk, zodat het comfort wordt verbeterd. Daarnaast zijn er kenmerkende onderdelen en elementen, zoals de klokken op het dashboard, het repareren van kleine beschadigingen etc.

Wat uw keuze of wens ook is, wij kunnen u op basis van onze jarenlange ervaring adviseren.

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu