Inloggen

ONDERHOUD

SATINK DEELT UW PASSIE

ONDERHOUD

Satink Classic Car Restaurations deelt uw liefde en passie voor klassiekers. Daarom onderkennen wij ook het belang van zorgvuldig onderhoud. Net als u willen wij als liefhebbers namelijk ook zo lang mogelijk genieten van oldtimers.

In kringen van eigenaren van klassieke wagens heeft Satink Classic Car Restaurations een uitstekende reputatie opgebouwd voor het uitvoeren van regulier en incidenteel onderhoud. Verwonderlijk is dat niet, want oldtimers zijn nogal gevoelig en als het onderhoud, hoe simpel het ook lijkt, niet met de nodige aandacht en ervaring wordt uitgevoerd, kan er schade ontstaan.

SAMEN WERKEN AAN ONDERHOUD

GOEDE AFSPRAKEN

Onderhoud kan op verschillende manieren. Als specialist voeren wij alle werkzaamheden uit. U kunt met ons goede afspraken maken over regelmatige controles, de noodzakelijke onderhoudsbeurten en incidenteel onderhoud.

Onze werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Onderhoud aan motor en versnellingsbak
  • Onderhoud aan remmen en diverse andere technische zaken
  • Onderhoud aan het interieur
  • Onderhoud aan het exterieur

Veel eigenaren hebben kennis en ervaring en het juiste technisch inzicht. Het is een hobby om het onderhoud aan de auto in eigen beheer te doen. Mocht u als liefhebber toch tegen een technisch mankement aanlopen of een probleem dat u niet zelf kunt oplossen, ook dan staan wij voor u klaar om u te helpen!

Wilt u dat wij het onderhoud van uw klassieker incidenteel of structureel voor u uit handen nemen? Vraag naar de mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk!

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu