Inloggen

RALLY/RACERIJ

Goed geëquipeerd aan de start

Rally/racerij

Er zijn talloze liefhebbers die hun oldtimer met plezier gebruiken voor rally’s of races. Dat vereist niet alleen dat de wagen in een goede conditie is, maar ook dat voldaan wordt aan strenge regels en reglementen. Satink Classic Car Restauration weet, dankzij de jarenlange expertise, wat er nodig is om veilig aan deze sportieve activiteiten deel te nemen.

Toerrit of circuit?

Tourrit, rally of racen

De ene eigenaar heeft een voorkeur voor een rustige tourrit, de ander vergt juist het uiterste van de auto. Niet verwonderlijk, want veel klassiekers zijn gemaakt om sportief mee te rijden. Zeker als u meer wilt dan heerlijk touren is het wel verstandig om uw wagen in een goede conditie te hebben. Rally’s en racen stellen hoge eisen aan motor en techniek. Daarop kunnen wij uw kostbare klassieker op voorbereiden en zorgen dat voldaan wordt aan de eisen.

En, misschien ook goed om te weten: bij een onverhoopte schade aan carrosserie of techniek staan wij altijd voor u klaar. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu