Inloggen

REVISIE

OPTIMALE PRESTATIES

Revisie

Het reviseren van de motoren is een operatie die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. De meerwaarde die Satink biedt is dat revisies zodanig worden uitgevoerd dat de motor nog betere prestaties gaat leveren door de combinatie en implementatie van moderne technologie. Het in eigen huis ontwikkelde SDC (hier link naar tab SDC) speelt een belangrijke rol

AANDACHT VOOR uw rijplezier

Beter als nieuw

Het reviseren van motoren van klassieke wagens vereist specifieke kennis en ervaring. Doorgaans beschikken motorenrevisiebedrijven daar niet over. Om de simpele reden dat deze zich concentreren op moderne motoren. Klassieke motoren zijn daarmee uiteraard niet te vergelijken. Een andere techniek, andere onderdelen, andere vormen van slijtage, etc.

Bij Satink kijken wij dieper naar de motor. Letterlijk en figuurlijk. Want om de prestaties van uw klassieker te optimaliseren en daarmee nog meer plezier te hebben in het rijden, gaan we ver. Verder dan de voor de hand liggende werkzaamheden. Indien gewenst of noodzakelijk wordt de motor nagenoeg geheel gerenoveerd: van krukas tot drijfstangen en de versnellingsbak.

Ook is het mogelijk om het door onszelf ontwikkelde Satink Detonation Control, kortweg SDC, in te bouwen. Dit innovatieve ontstekingssysteem zorgt ervoor dat de motor optimale prestaties levert. Zelfs beter als nieuw.

Heeft u het gevoel dat uw motor niet goed loopt of mist u vermogen. Vraag informatie aan over onze motorenrevisies of bel ons gerust voor een verkennend gesprek.

Vijf redenen voor een revisie

Een gereviseerde motor staat voor:

  • meer rijplezier
  • betere prestaties
  • langere levensduur van je motor
  • een lager verbruik
  • minder uitstoot

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu