Inloggen

SPUITWERK

Vakmanschap geeft glans

SPUITWERK

Een fraaie restauratie verdient glans. Hiervoor werken wij samen met externe partijen die over de faciliteiten en even belangrijk, de vakkennis beschikken. Wij eisen vanzelfsprekend dezelfde toewijding en het gevoel voor waarde en kwaliteit. Met een nieuwe laklaag wordt in veel gevallen het volledige restauratieproject afgerond. Maar ook ingeval van een ongeluk of beschadiging komen onze eigen carrosseriespecialisten in samenwerking met onze partners tot een perfect eindresultaat.

De mooiste accenten

DE KROON OP HET PROJECT

Het spuiten van de carrosserie wordt ervaren als de kroon op het project. De nieuwe lak accentueert op prachtige wijze weer de mooie vormen van de auto. Maar lak is meer dan alleen een kleur. Het is ook een beschermlaag. Daarom worden voor het spuitwerk speciale laksoorten gebruikt, waarmee de waardevolle auto wordt beschut tegen de invloeden van het weer en ons klimaat.

Spuiten is een ambacht. Zeker bij oldtimers. Daarom heeft Satink Classic Car Restaurations zorgvuldig de partners geselecteerd, die hun vak verstaan.

Wilt u graag meer weten over het spuiten van je klassieker? Hoeveel behandelingen er aan vooraf gaan en lagen er worden aangebracht. We vertellen u het graag!

 

VOLTOOIDE PROJECTEN

Afbouw  MG A

Afbouw MG A

De eigenaar van deze auto MG A is een fervent doe-het-zelver. Het plaatwerk van de wagen was door ons al gerestaureerd met als doel deze Britse...

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over onze aanpak, de mogelijkheden en bent u benieuwd of uw oldtimer gerestaureerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

©2020 Satink Restauraties  |  Crafted by: SindsNu

©2020 Satink Restauraties
Crafted by: SindsNu